(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Ingliz va O`zbek adabiyotidagi o`xshashliklar, ularning o`zaro bog`liqligi va tarixi haqida gap ketadi.