(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada dunyo adabiyotidagi naturalizm oqimi, uning kelib chiqish omillar, dunyo adabiyotiga ta`siri va yo`nalishlari haqida gap ketadi.