(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Umumiy o‘rta ta’lim maktablarida o‘quvchilarni mustaqil bilim olishida yo‘naltirilgan inovatsion texnologiya, o‘quv jarayonlarida yangicha metodlarni qo‘llash, amalda tatbiq etish. Tasviriy san’atni o‘qitish jarayonida yangi texnologiyalarni ahamiyati va samaralari haqida fikr yuritiladi.