(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu tezisda ona tili ta’limidagi darajali testlarning ayrim kamchiliklari va ularning yechimlari haqida mulohaza qilingan.