(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada tadbirkorlikni rivojlantirishda mahallaning iqtisodiy budjetini shakllantirish, mahalliy iqtisodiyotni mustahkamlashda budjet shakllantirish omillari tahlil qilinadi.