(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Bu tezis shuni koʻrsatadiki, Oʻzbekiston ichki resurslarni samarali safarbar qilish, taqsimlash va boshqarish orqali mustahkam investitsiya ekotizimini yaratishi, innovatsiyalarni qoʻllab-quvvatlashi va iqtisodiyotini diversifikatsiya qilishi mumkin.