(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Bu maqolada o’zbek va rus yozuvchisi, betakror va unitilmas asarlar muallifi Aleksandr Faynberg she’rlaridagi ona Vatan, xalqiga bo’lgan mehr-muhabbati, jumladan, Vatanni olqashi va yozuvchining she’rlarini bugungi kelajak avlodga ta’siri va ahamiyati haqida so’z yuritiladi.