(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: maqolada musiqa san’ati va musiqiy ta’lim-tarbiyaning ahamiyati, musiqa san’atining yoshlar tarbiyasidagi o‘rni va yurtboshimiz tomonidan san’at va madaniyat sohasiqa qaratilayotgan e’tibor haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, bugungi kundagi musiqa o‘qituvchilarining o‘quvchilarga dars o‘tishda nimalarga alohida e'tibor berishlari kerakligi to‘g'risida ma’lumotlar beriladi Аннотация: в статье говорится о значении музыкального искусства и музыкального образования, роли музыкального искусства в воспитании молодежи, а также о внимании, уделяемом сфере искусства и культуры президентом нашей страны. Также представлена информация о том, на что сегодняшним учителям музыки следует обратить особое внимание при обучении студентов. Abstract: the article talks about the importance of musical art and music education, the role of musical art in the education of youth, as well as the attention paid to the sphere of art and culture by the president of our country. It also provides information on what today's music teachers should pay special attention to when teaching students.