(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu tezisda birja va birja faoliyati to’g’risidagi tushunchalar keltirilgan hamda birinchi fond birjalar ajralib chiqdan davr haqida ma’lumotlar berilgan.