(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda savod o‘rgatish jarayonlarida darsni o‘quvchilar uchun yanada qiziqarliroq o‘tkazish va yodda saqlab qolishni shakllantirish, xotirani mustahkamlash maqsadida so‘z o‘yinlaridan foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan. Fikrlar misollar keltirish orqali mliy isbotlab berilgan.