(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda boshlang‘ich ta’limni tashkil etish shakllari va turlari shuningdek dars – ta’limni tashkil etishning asosiy shakli haqida alohida to‘xtalib o‘tamiz.