(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada g‘oyalar, qadriyatlar va e’tiqodlar jamlanmasi bo‘lgan jamiyat ideosferasining Barqaror Rivojlanish Maqsadlari (BRM) bilan uyg‘unligi tahlil qilingan. Shuningdek, BRMning 17 ta maqsadlari o‘rganib chiqilib, uning jamiyat ideosferasiga ta’siri keng qamrovli tahlil qilingan.