(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу маколада нефт дисперсияси тизими сифатида қуйқаларни коллоид тузилиши, сирт таранглиги, мицелла, диспрес системанинг махсулотлар хоссаларига таъсири хакида маълумотлар келтирилган.