(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola Case study texnologiyasining kelib chiqishi, yirik maktablari, hozirgi kundagi ta’lim muassalarida tutgan o‘rni, boshqa metodlardan afzallik va kamchiliklari haqida.