(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada yosh sportchilarni shug'ullantirishni boshqarish, yoshlarning sport bilan shug'ullanishining ko'p qirrali afzalliklari, yoshlar sportini boshqarishning asosiy tarkibiy qismlari va uning yosh sportchilarga ta'siri, ota-onalar va murabbiylar hamkorligi va yosh sportchilarning kelajakdagi muvaffaqiyatlari uchun mustahkam poydevorga ega bo'lgan har tomonlama barkamol shaxs bo'lib yetishishi uchun hayotiy ko'nikmalarni o'qitishga e'tibor qaratish to'g'risida to'liq bayon etilgan.