(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada fuqarolarni ijtimoiy himoya qilish tizimida pensiyata’minotining o’rni, pensiya ta’minoti tizimini rivojlantirish bilan bog’liq yo’nalishlar, pensiya ta’minoti tizimidagi so’nggi yillardagi o’zgarishlar yoritib o’tilgan.