(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Aksiyadorlik jamiyatlari iqtisodiyotning muhim bo‘g‘inlaridan biri bo‘lib, ular kapital bozorlarida markaziy rol o‘ynaydi. Shu sababli, ushbu jamiyatlarning moliyaviy hisobotlari va ularning haqiqatga mosligini ta'minlash juda muhimdir.