(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Dunyoda global iqtisodiy integratsiya va xalqaro moliyaviy bozorlardagi o‘sish, aksiyadorlik jamiyatlarining moliyaviy hisoboti va hisob-kitoblarini xalqaro standartlar asosida tuzishni zaruriy qiladi.