(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Gaz ta’minoti zamonaviy iqtisodiyotda muhim rol o'ynaydi, chunki u turli sanoat tarmoqlari va uy xo'jaliklarining uzluksiz ishlashi uchun zarur bo'lgan asosiy energiya manbaidir. Shu bilan birga, gaz ta’minoti loyihalarini boshqarish murakkab va ko'p bosqichli jarayon bo'lib, unda turli xil metodologiyalar va yondashuvlardan foydalaniladi