(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада илмий ва инновацион фаолият натижаларини тижоратлаштиришни бошқаришнинг ташкилий-иқтисодий механизмларини такомиллаштириш мавзусидаги тадқиқот иши натижалари акс этирилган, хусусан, илмий ва инновацион фаолият натижаларини тижоратлаштириш инфратузилмаси ва унинг таркибий қисмлари тадқиқ этилган.