(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Soliq tekshiruvining 3 xil turi bor, bular kameral, sayyor soliq tekshiruvi, soliq auditi. Ushbu yozma tahlil asosida har bir tekshiruvning alohida tahlili hamda birgalikdagi o’xshash va farqli jihatlari yoritib o’tamiz.