(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada Janubiy Koreyaning Markaziy Osiyodagi tashqi siyosati atroflicha tahlil qilinib, diplomatik munosabatlarning oʻrnatilishi muhimligi ta’kidlangan. Oʻzaro diplomatic munosabatalarning oʻrnatilishi tadqiqotning muhim tarkibiy qismi boʻlib, u oʻzaro hamkorlikni mustahkamlashga yordam berishi hamda aniq tashabbus va tavsiyalar bilan hamkorlikni yanada kengaytirish istiqbollarini ochishi yoritilgan.