(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiy: Ushbu tezisda, Loyihalarni moliyalashtirishda chet el kapitalining o’rni, amaliy ahamiyati hamda milliy iqtisodiyotga ta’siri yoritilgan.