(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация. Мақолада мотоблок базасидаги картошка ковлагич лемехининг узунлигини унинг иш сифат кўрсаткичларига таьсирини ўрганиш бўйича ўтказилган експериментал тадқиқотларнинг натижалари келтирилган. Тадқиқот натижаларига кўра мотоблок базасидаги картошка ковлагич лемехнинг тортишга қаршилиги кам бўлиши учун картошка ковлагич лемехининг узунлиги 25-30 см оралиғида бўлиши аниқланди.