(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация. Ушбу тезисда клетчатка бўйича умумий маълумот, шунингдек клетчатканинг асосий биологик функциялари ҳақида маълумот киритилган. Дунё миқёсидаги мутахассислар тавсияси ҳам қуйида баён этилган.