(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola 2017 yildan 2024 yilgacha O'zbekistonda biznes va texnologiyalar evolyutsiyasini o'rganadi. U ushbu o'sishni boshqaradigan ijtimoiy-iqtisodiy omillarni, hukumat siyosatining ta'sirini va sanoat duch keladigan muammolarni o'rganadi. Tadqiqotda ma'lumotlarning miqdoriy tahlilini soha mutaxassislarining sifatli tushunchalari bilan birlashtirgan aralash usulli yondashuv qo'llaniladi. Topilmalar raqamli transformatsiya va biznes innovatsiyalarida sezilarli yutuqlarni ochib beradi, shu bilan birga keyingi rivojlanishga muhtoj sohalarni ta'kidlaydi.