(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
2020 йилга қадар иқтисодий судларда суд харажатларини тўлаш ва ундириш тартиби Ўзбекистон Республикаси Вазирлар Маҳкамасининг “Давлат божи ставкалари” тўғрисидаги ВМҚ-533-сонли қарори (ҳозирда ҳужжат қонуний кучга эга эмас) ва Иқтисодий процессуал кодекси билан тартибга солинган.