(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Tezisda dinshunoslik sohasining bir bo‘lagi hisoblangan xristianlik dinining tarixi, jumladan ilk xristian jamoalari shakllanish bosqichlari haqida so‘z yuritilgan, hamda bu mavzuning dolzarbligi aks ettirilgan.