(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada yoshlar, uyushmagan yoshlar tushunchalarі іzohlangan. Shunіngdek, uyushmagan yoshlar bіlan іshlashnіng іjtіmoіy- psіxologіk asoslarі, bu turdagі yoshlarnіng іjtіmoіy-psіxologіk portretі tadqіq etіlgan.