(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada musiqa, shu jumladan zamonaviy musiqalarning hayotimizda tutgan o‘rni, uning taʼsir doirasi, yoshlarda musiqiy estetikani rivojlantirish yo‘nalishlari va shu kabi masalalar yuzasidan so‘z yuritiladi. Zero zamonaviy musiqalar bugungi kunda har bir shaxsning hamrohi bo‘lib, usiz hayotni tasavvur qilib bo‘lmaydi.