(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada MPM tizimi uchun avtomatik marshrutni tayyorlash dasturiy ta’minotini ishlab chiqish jarayoni hamda ushbu dasturiy ta’minotni qo’llashning afzalliklari ko’rsatilgan.