(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada qurilish sohasidagi samaradorlikni oshirish usullari ko’rib chiqilgan hamda qurilish sohasidagi hom ashyolarni tejash usullari tahlil qilingan.