(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada eshitishida nuqsoni bo’lgan bolalarga matematikani o’qitishda kompyuter texnologiyalaridan foydalanish va uning samarali natijalari hamda afzalliklari to’g’risida so’z boradi. В статье говорится об использовании компьютерных технологий, их эффективных результатах и ​​преимуществах при обучении математике детей с нарушением слуха. The article talks about the use of computer technology and its effective results and advantages in teaching mathematics to children with hearing impairment.