(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada tijorat banklarida zamonaviy bank menejmentini rivojlantirish yo‘llari,shuningdek tijorat banklarida zamonaviy bank hizmatlarining ahamiyati o‘rganiladi.