(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
“Yangi Sanganak” mis tangalar xazinasining topilishi, Samarqand, Buxoro, Toshkent, Kesh sharharlardagi ustaxonalar, Temuriylar davri, XV asrning oxiri va XVI asrning boshilarida zarb etilgan tangalar,