(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Amir Temurning shaxsi va ibratli faoliyati orqali o’quvchilarni tarbiyalash omillari yoritib berilgan.