(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek mumtoz adabiyoti vakillari, xususan, Avaz O‘tar ijodidagi folklorizmlar tahlil qilingan.