(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада очиқ далада томат ўсимлигининг ўсиши, ривожланиши ва ҳосилдорлигига биогумус ва гўнг органик ўғитлар таъсирини ўрганиш натижалари баён этилган.