(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola maktab o’quvchilarining xorijiy tillarni o’rganishga qiziqtirish,til o’rganishga jalb qilish masalalari va xorijiy tillarni o’quvchilarga tez,oson va samarali o’qitishning zamonaviy metodikalari haqida fikr yuritiladi.