(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada o’smirlik davrining o’ziga xos xususiyatlari va ularning xarakterida ustunlik qiladigan omillarni tavsifi, ulardagi iqtidor, layoqatlarini ertaroq aniqlashning psixologik usullari oiladagi ota-onaning o’smirlar harakter xususiyatlariga ta’siri o’rni va ahamiyati haqida keltirib o’tilgan.