(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Маълумки, ёш авлодга таълим-тарбия беришдек масъулиятли фаолият педагоглар томонидан амалга оширилади. Ўз навбатида бўлажак мутахассис танлаган касбига нисбатан тайёргарликни амалга ошириш лозим. Шундай экан, жамиятимизнинг таянчи ва келажагини белгилаб берувчи ёш авлодни ҳар томонлама камолга етказишда мазкур соҳа вакилларининг ўрни беқиёсдир.