(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
O‘zbekistonda arxitektura muhitlarida mahobatli tasviriy san’at turlarini qo‘llashda mahobatli rangtasvir tarixini va shu bilan qadimdan bir-biri bilan chambarchas taraqqiy etib kelayotgan sintezlar va turli oqimlar, stillar tarixini o‘rganish va uni bugungi kun arxitekturaviy muhitida qo‘llashdir. To study the history of monumental painting in the use of monumental forms of fine arts in architectural environments in Uzbekistan, and thus the history of syntheses and different currents and styles that have been closely intertwined since ancient times, and to apply it in today's architectural environment. Изучить историю монументальной живописи в использовании монументальных форм изобразительного искусства в архитектурных средах Узбекистана, а значит, историю синтезов и различных течений и стилей, тесно переплетающихся с древних времен, и применить ее в современной архитектурной среде.