(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarga turli ko‘rinishdagi zo‘ravonlik, beparvolik, psixologik zo‘ravonlik va insoniyatga to‘g‘ri kelmaydigan maqsadga erishishga qaratilgan boshqa xatti-harakatlar, bolaga og‘riq keltiruvchi, uning jismoniy va psixologik sog‘lig‘i hamda rivojlanishiga zarar yetkazish haqida fikr mulohazalar keltirib o‘tilgan.