(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya : Ushbu maqolada badiiy asarda voqealikni yuzaga keltiruvchi asosiy unsur – motivlar haqida so’z yuritiladi .Xususan , Nazar Eshonquk asarlari misolida .