(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zo’ravonlik bilan bog’liq bo’lgan bugungi kundagi holatlar,ularning oldini olishga tezkor hodimlarning o’rni va olib borilayotgan islohotlar,ushbu jinoyatning kriminologik tavsifi,yoritilgan