(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Muhammad Yusufning ijodidagi ba’zi she’rlari haqida va ularning ijodiy yutuqlari haqida fikrlar berilgan. Shoirning ijodi yuksak baholashga loyiq ekanligi aytilgan.