(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada aloe vera va uning foydalilik jihati,korinishi, tarkibi va vitaminga boy osimlik ekanligi haqida soz boradi.Bundan tashqari ovqat hazim qilishi ham bayon etilgan.