(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Globallashuv — butun dunyoni yagona global tizimga aylantirish jarayoni. Ushbu maqolada globallashuv davri, globallashuvning mazmun - mohiyati, uning milliy madaniyatga ta'siri, dunyo sanoatida tutgan o'rni va boshqa aloqador masalalar muhokama etiladi.