(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotasiya: Ushbu kurs ishida So’ngi Rim imperiyasining ijtimoiy-iqtisodiy hayoti, Avgustoinning yuritgan siyosati haqida ma’lumotlar keltirilgan.