(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o’quvchilarida kreativlikni takomillashtirish to‘g‘risida fikr mulohazalar bayon etilgan. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida zarur bilim, ko‘nikma va malakalarga ega bo‘lishlari va hayotga tatbiq eta olishlarida ulardagi kreativ fikrlash motivatsiyalarining o‘rni va ahamiyati haqida yoritib berilgan.